Mitäs sitten?Elämä rullaa eteenpäin tavalliseen tahtiin. On pikkumetsissä samoilua, tokoiluja, kuratassuja ja koirankarvoja. Syyssateita ja aikaisia aamulenkkejä pilkkopimeässä, uneliaita luentoja ja loputtomia muistiinpanopinkkoja unohtamatta. Totta puhuen elämämme tuntuu tällä hetkellä hieman tylsältä näin julkisesti esiteltäväksi ja olenkin kovasti miettinyt, mitä ja mistä kirjoittelisin. Mistä haluaisitte lukea? Treeneistä, arjesta? Mielipidekirjoituksia (mistä?), pohdiskelujuttuja? Cavaliereista, syringosta? Eläinlääkikseen hakemisesta tai siellä opiskelusta? Jotakin erityispostauksia kuten kysymyksiä&vastauksia? Auttakaa neuvotonta!puhelinräpsyt eräältä iltalenkiltä
  • rss
  • Del.icio.us
  • Digg
  • Twitter
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Share this on Technorati
  • Post this to Myspace
  • Share this on Blinklist
  • Submit this to DesignFloat

13 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Kuulisin mielelläni enemmän tuosta eläinlääkiksestä. :) Oliko vaikea päästä? Miten paljon näit vaivaa pääsykokeisiin? Kuinka rankkana opiskelut koet? Jääkö aikaa muuhun? Ja ihan kaikkea mitä asiasta mieleen tulee. :)

Henna kirjoitti...

Eläinlääkiksestä haluaisin sellaisen erittäin avaavan kirjoituksen! Ajatuksia ja mietteitä opiskelusta. Kerro meille millaista siellä on! :D

Milena kirjoitti...

Täälläkin tahdotaan kuulla eläinlääkiksestä ja opiskelijaelämästä. :)

Jannika kirjoitti...

Treeneistä kera videoiden! Ja ylipäänsä omista fiiliksistä liittyen koiraelämään :)

Eve kirjoitti...

Haluamme paljon kuvia!

Essi kirjoitti...

Mielipidekirjoitukset, melkeinpä asiasta kuin asiasta ovat aina mielenkiintoista luettavaa! :-)

Sirkku kirjoitti...

Kiitos kaikille hyvistä ideoista ja toiveista! :)

Jenni kirjoitti...

Treeneistä olisi kiva lueskella ja videoita olis kiva välillä nähdä.:) Olet täällä blogissa maininnut, että olet tehnyt paljon töitä Susun eteen, haluatko kertoa niistä tarkemmin?:)

Jenni kirjoitti...

Siis noilla töillä tarkoitan sitä, että kun olet sanonut että ennen Susun kanssa oli haasteellista treenata ja kisata, miten olet edennyt sen asian kanssa?

Sirkku kirjoitti...

Joo, toki! Moni ei varmaan olekaan lukenut vanhaa blogiamme, niin tosiaan voisi kirjoitella pulmakohdista ja niiden ratkomisista vähän laajemmin tännekin :) Hyviä ideoita, kiitos Jenni!

SusuN kirjoitti...

Kirjoitat hyvin aiheesta kuin aiheesta, joten mielelläni luen kaikenlaista! :) Mutta kun vinkkejä kaipaat, niin eläinlääkisjuttuja olisi kiinnostava lukea ja kaikenlaiset koulutuskirjoitukset ovat älyttömän inspiroivia ja opettavaisia. (Olen itse surkea suunnittelemaan treenejä ja sivuttuasi aihetta blogissasi sain itsekin aikaiseksi tehdä oikein kirjoitetun muistilapun treenien tueksi, joten kiitos siitä!)

Aivan aiheeseen liittymättä täytyy vielä todeta, että joskus aikanaan vanhan blogin aikaan eksyin lukemaan juttujasi, koska tunnen Topin siskon. Kaida puolestaan on syyllinen siihen, että elämääni on rikastuttanut tolleriuros jo 5 vuoden ajan. :)

Sirkku kirjoitti...

Olipa kiva, että jätit kommenttia! Maailma on kyllä pieni :) Ja tollerit ihania! Kiitos hyvistä ideoista, niistä on paljon apua.

Roosa kirjoitti...

Eläinlääkiksestä! Pääsykokeista, opiskelusta, aikataulutuksesta... kerro kaikki :)

Lähetä kommentti