Videota kokeesta

Pitkästä aikaa on tarjolla Suppilo-videoita! Nämä pätkät ovat siis viime lauantain tokokokeesta, josta tarkempi selostus löytyy edellisestä postauksesta. Joka ikinen kerta, kun näen kuvia tai videota Sususta, järkytyn yhtä paljon siitä, kuinka kääpiö se onkaan. Ihan tappi! Hassu omppupeppu. Se on tuollainen tasainen ja tunnollinen puurtaja – ei se näyttävin ollenkaan, mutta aika luotettava ja huvittavuuteen asti pedantti.

Seuruu (ei ihan kokonaan) 10 ja luoksetulo 8,5
- noille käännöksilleni ja juoksuseuruulle täytyy tehdä jotakin... ei parasta Susua mutta aika näpsä kuitenkin
- luoksetulo näytti yllättävän hyvältä mutta käskyt eivät tule ollenkaan oikeaan aikaan


Ruutu 10
- huippu Suppis!


Metallinouto 9
- katson tätä varmaan repeatilla seuraavat kaksi viikkoa, koska en vain voi vieläkään käsittää tuota vauhtia ja noston nopeutta :D (saati oman heittoni pituutta, nimimerkillä "yleensä heitän koiraani pallolla nenään")


Tunnistusnouto 8,5


Sellaisia! Susu näyttää minusta aika iloiselta ja olin tosi ilahtunut, kun se juoksee minusta poispäin noin rennosti. Sillä ihan häntä heiluu monessa kohtaa! Nyt vain pitää saada sille hurjasti lisää röyhkeyttä kiitää myös minua kohti täysiä. Vähän pohdin, että opettaisin koiran tulemaan luoksetulossa suoraan sivulle, koska se voisi olla Suppikselle kuitenkin vähän helpompaa. Lisäksi hoksasin, että aina vauhtiluoksareita ja -noutoja tehdessäni vapautan koiran sen ollessa vielä aika kaukana eli eipä sille paljoa ole tullutkaan vahvisteita vauhdista lähempänä minua. Treeniin myös edestä sivulle siirtymiset, ettei Suppiksen takamus jää puolitiehen. Luoksetulon stoppia olen alkanut nyt opettaa uudestaan ihan eri tekniikalla.
  • rss
  • Del.icio.us
  • Digg
  • Twitter
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Share this on Technorati
  • Post this to Myspace
  • Share this on Blinklist
  • Submit this to DesignFloat

7 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Olipa kiva nähä videoo kokeista.:) Iloisen näköinen Susu.:)

Johanna kirjoitti...

Wau! Todella hienon näköistä menoa! :)

Nea kirjoitti...

Ihanan ilosen ja rennon näköstä menoa :) Ja hui kun Susu tosiaan on pieni, apuva! Mä oon aina luullut että se olis paljon isompi :D

Sirkku kirjoitti...

Kiitos! Nea, et ole ainoa, joka on luullut :D Se on yllättävän pikkuruinen.

Sanni kirjoitti...

Aika makeita videoita <3 Meillä pitäisi Lillin kanssa myös treenata röyhkeyttä se saisi vaikka täysillä juosta minuun pahki :D Se on jännä kun Lillikin on esim. agissa, paimenessa ja kotona aikamoinen sikaporsas ja sitten tokossa niin hirmu herkkä ja nöyrä ;) Toki me treenataan tokoa tosi vähän mutta jospa vaikka sitten kun muista lajeista jäädään eläkkeelle :)

Jannika kirjoitti...

Hieno Susu! Meillähän on luoksetulo suoraan sivulle plus Jedi kiertää mun takaa sivulle, koska toi perinteinen tapa ei vaan toiminut. Jedi oli aina vinossa ja mikään ei ottanut luonnistuakseen. Toinen tapa oli Jedille heti paljon luontevampi :)

Sirkku kirjoitti...

Sanni, hehee, juu, Susu samoin :D toko on kyllä loistava eläkelaji!

Jannika, mäkin oon nyt alkanut treenata luoksarin loppua suoraan sivulle, saa nähdä mitä tästä tulee :) Kokeilemalla ei ainakaan menetä mitään! Jos ei pk-juttuja tehtäisi, niin olisin alusta asti jättänyt eteentulon väliin, se oli niin tuskaisa opettaakin...

Lähetä kommentti