Voitokas vesikirppu, osa II

Päivitystahti alkaa olla kerrassaan erikoisen päätähuimaava, vaan niin alkaa olla tulostahtikin kun tästä blogista on kyse...

Vesipelastus, alokasluokka:
 1. Uinti eli veneestä hyppääminen 25 / 25, aika 1,13
 2. Esineen vienti 23 / 25 (hieman liian hätäinen luovutus), aika 0,53
 3. Veneen nouto 25 / 25, aika 1,51
 4. Hukkuvan pelastaminen 22 / 25 (maalilinjan ohitus 3 m), aika 2,36
 Pisteet yhteensä 95 / 100, 1. palkinto

Tiivistettynä Suppilo on ihan paras! Niin urhea ja väsymätön otus. Se antoi taas ihan kaikkensa ja vielä vähän enemmänkin.

Surakan Katja oli eilen ottanut hienoja kuvia kokeesta, suuri kiitos!hyppyyn valmistautuminen / vientiin lähtö / vientiköyden luovutus / köysi onnistuneesti perillä!pieni Susu ja suuri vene / vauhdilla korvat tötteröllä auttamaan hukkuvaa / siellä se loiskii / raskasta on mutta silti turvallisesti rantaan
 • rss
 • Del.icio.us
 • Digg
 • Twitter
 • StumbleUpon
 • Reddit
 • Share this on Technorati
 • Post this to Myspace
 • Share this on Blinklist
 • Submit this to DesignFloat

16 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Susu oli huikea, suorastaan mahtava! Kiihkokiljunta rannalla toi mieleen Nuuskuttimen, ihan sydäntä lämmitti, että muutkin osaa virittäytyä tunnelmaan asiaankuuluvalla tavalla :) Aivan mahtavaa vesityöskentelyä pieneltä Susulta, onnea!

Bea kirjoitti...

Wau! Onnea niin kamalasti! Vepe olis mustakin niin kivaa, mutta Hoina ei ainakaan vielä varmaan ole kanssani samaa mieltä! :)

Sirkku kirjoitti...

Heidi, Susu on ollut onnekas ja elänyt tollerin viisauden ympäröimänä pennusta saakka ja ollut ilmeisen ahkera oppilas etenkin rannan läheisyydessä ;) Näääin suuret kiitokset onnitteluista! Uskon, että Susu tsemppasi oikein erityisesti, kun oli niin kannustavaa yleisöä paikalla :)

Bea, voi kiitos! Vepe on kyllä hauskaa ja ihan ykköslaji näillä helteillä :) Ehkä se Hoina siitä vielä löytää sisäisen uimamaisterinsa – Susukaan ei muistaakseni ainakaan ensimmäisenä kesänään uinut ja toisenakin polskiminen taisi olla aika nihkeää.

Henna kirjoitti...

Teillä on ollut mahtava viikko, opiskelupaikka, soveltuvuuskoe ja nyt tämä! Olette mahtava pari! Hienon hieno Susu :)

Riitta kirjoitti...

Onnea hurjasti, olitte ihan supereita! Raskas viikonloppu takana, mutta kyllä kannatti :)

Sirkku kirjoitti...

Henna, kiitos ihanasta kommentista! Oli se kyllä melkoinen viikko kaiken kaikkiaan :)

Riitta, niinpä! Kiitos ja onnea vielä teillekin :)

Emma kirjoitti...

Vau! Paljon onnea! En tiedä vepestä paljoakaan, mutta aika päteviltä liikkeiltä kuulostaa jo nuo alokasluokan tehtävät. Ja Susu näyttää ihan ammattilaiselta kuvissa :)

Sirkku kirjoitti...

Kiitos Emma! Susu oli kyllä aika pro ainakin omasta mielestään – tottahan kaikki olisivat hukkuneet tai jääneet pulaan ulapalle ilman sen pelastustaitoja ;)

Milena kirjoitti...

Vau, onnea viikonlopun molemmista onnistuneista suorituksista! :)

Eve kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Eve kirjoitti...

Täältähän löytyy hirmuisen paljon onniteltavaa, ONNEA, onnea, onnea!!!!! Erityisesti sitä ensimmäisestä saavutuksesta.

Lukion matematikan opettajamme sanoi, että kaikista vaikeinta on päästä yliopistoon ja toiseksi vaikeinta on päästä sieltä pois. Itse pidän sitä pois pääsemistä jopa hitusen vaikeampana. ;) Paljon menestystä opintoihin!

Jäämme ehdottomasti odottamaan Voitokkaan vesikirpun osaa III. Eihän sitä nyt tähän voi jättää. Niken emästä tuli viikonloppuna VEPE-valio, eikä hirveän iso ole sekään.

Kuvittelin jättäneeni jo kommenttia tänne aiemmin, mutta eipä näy. Jos löydät sen jostain, niin poista toki. :)

Tiina kirjoitti...

Onnea SOVE:n läpäisystä sekä ALO1-tuloksesta! Vepe olisi kyllä niin oiva laji myös mun tytöille. :) Lajeja vaan alkaa olla jo niin paljon, ettei kaikkea ehdi! Ehkä me vielä joskus kokeillaan. :)

Kati & co. kirjoitti...

Onnea, hienot tulokset :-)
Kuin myös, vepe on meidän haaveissa, erityisesti Tildan kanssa mutta pakko karsia lajeja kun autoa ei vielä ole taloudessa (...vielä ;-))

Sirkku kirjoitti...

Kiitos, Milena!

Eve, ensimmäinen kommentti oli jostakin syystä ohjautunut roskapostiksi niin poistin sen :) Mutta valtavan suuri kiitos onnitteluista! Yritän kovasti päästä joskus sieltä laitoksesta poiskin :D Tuo taitaa onneksi olla sellainen koulu, että ihan hirveästi ei akateemisesta vapaudesta pääse nauttimaan (onneksi? ;)) mutta ehkä tämä yksi hikisen 26 opintopisteen vuosi jo riittikin vähäksi aikaa... Katsellaan vielä, tuleeko vesikirpputarinaan jatko-osia!

Tiina, kiitos! Meilläkin ajanpuute vähän vaivaa ja on ollut pakko edes yksi laji tiputtaa pois eli agility. Nyt loppukesä keskitytään varmaan pääosin pk-juttuihin – niissä sitten riittääkin treenattavaa melkein kolmen lajin edestä :D

Kati, kovasti kiitoksia! Toivottavasti Tildakin pääsee vielä vepeilemään, se on kyllä ihan tollereiden ja yleensäkin noutajien tähtilaji :)

Emilia kirjoitti...

Vau! Paljon onnea :)

Sirkku kirjoitti...

Kiitos Emilia! :)

Lähetä kommentti