Virallisesti vesikirppuTänään osallistuimme Susun kanssa vesipelastuksen soveltuvuuskokeeseen. Kyseistä koetta saa yrittää vain kaksi kertaa ja jos vielä toisellakaan yrityksellä ei saa 65 pistettä sadasta kasaan, joutuu kisahaaveet valitettavasti hylkäämään. Ei siis lähtökohtaisesti mikään ihan paineeton ja rento koetilanne, vaikka meillä ensimmäinen yritys olikin
 1. Uinti eli veneestä hyppääminen 25 / 25, aika 1,12
 2. Esineen vienti 25 / 25 aika 0,54
 3. Veneen nouto 24 / 25 (maalilinjan ohitus 1 m), aika 1,43
 4. Hukkuvan pelastaminen 24 / 25 (maalilinjan ohitus 1 m), aika 1,59
Pisteet yhteensä 98 / 100, hyväksytty

Onneksi Suppilo osoitti olevansa maailman urhein vesikirppu täynnä sisua ja se toimi juuri niin kuin on opetettu. Niin kuin äitikin suorituksen jälkeen totesi: "Se yrittää ja tekee aina parhaansa", mikä on ihan totta. Parasta Susun kanssa on alusta asti ollut se, että voin täysillä luottaa siihen, että mitä tahansa teemme ja minne tahansa menemmekin, olemme tiimi ja Susu panostaa aina ihan kympillä. Kun se jonkin asian kunnolla oppii, tekee se sen herttaisen topakasti ja pedantisti juuri niin hyvin kuin vain ikinä osaa. Suppilo saattaa säikkyä, paineistua tai hermoilla, mutta se ei ikinä, ei ikinä jätä töitä kesken sen takia, että ei nyt kiinnosta tee itekses jos huvittaa. Tavallaan voin aina turvata siihen, että kaikkea voi sattua mutta kun jonnekin menemme yhdessä, myös pysymme yhdessä ja poistumme yhdessä. Kävi miten kävi, puikkonokka on aina vierelläni.

Huomenna sitten alokasluokkaan! Ehkä sieltäkin saa kivan vinkuveturin.

 • rss
 • Del.icio.us
 • Digg
 • Twitter
 • StumbleUpon
 • Reddit
 • Share this on Technorati
 • Post this to Myspace
 • Share this on Blinklist
 • Submit this to DesignFloat

5 kommenttia:

Tuuli kirjoitti...

Paljon onnea, hieno Susu! Antaa toivoa näin toisen pikkuaussien ohjaajana, täälläkin sisua on vähän enemmän mitä massaa :P

Heidi kirjoitti...

Hieno Susu, hyvä te, teiltä onnistuu kaikki :) Tuskin maltan odottaa, että pääsen huomenna fanittamaan teitä ihan livenä!

Sirkku kirjoitti...

Kiitos Tuuli! Sisulla pärjää jo pitkälle ainakin näissä alempien luokkien liikkeissä :) Ei me varmaan enää voittajaan ainakaan jatketa, koska siellä taitaa jo aikakin tulla vastaan – vaikka Suppis kuinka hurjasti ui, ei se niin nopea ole kuin tuplasti isommat kilpakumppaninsa etenkään venettä tai hukkuvaa vetäessään.

Heidi, nyt on kyllä kieltämättä ollut harvinaisen menestyksekäs kuukausi! Toivotaan että vielä löytyy jotakin fanituksen aihetta huomenna ;)

Sarianne kirjoitti...

Sisaruksilla on ollut tuloksellisesti oikein tuottoisa viikonloppu! Paljon onnea Susu ja Sirkku! :) Aksu olisi kateellinen vinkuveturista, jos näkisi sen.

Sirkku kirjoitti...

Kiitos Sarianne! Susulla on useita noita samanlaisia vetureita ja se pitää niitä vauvoinaan, joita ei missään nimessä retuuteta tai heitellä, vaan tökitään hellästi nenällä ja vastataan takaisin piippaamalla :D

Lähetä kommentti