Toimiiko?
Vaikka kuinka olen yrittänyt vääntää ja kääntää asetuksia, näyttää uhkaavasti siltä, että syöte ei toimi vieläkään. Vai toimiiko? Todennäköisesti pulma on ulkoasumallissa, jota olen itse muokkaillut ja varmaan siinä sivussa onnistunut poistamaan juuri ne olennaisimmat pari kirjainta jostakin kohtaa. Jotenkin syöte pitäisi kyllä saada toimimaan, että blogin seuraaminen onnistuisi paremmin. Ellei se nyt siis vieläkään toimi, niin ensi hätään päivitykset pitäisi saada näkymään lukijapaneeliin tai oman blogin uutisvirtaan, kun lisää blogin lukuluetteloon tällä osoitteella: http://suppilo.blogspot.com/feeds/posts/default Voi tekniikka vieköön! Ja Bloggerin kun piti olla niin yksinkertainen ja helppokäyttöinen... Heh. Jos joku osaa auttaa, niin olisin tosi kiitollinen!

En ollut aiemmin päässyt testaamaan blogia muilla selaimilla ja tietokoneilla kuin omalla kannettavallani ja tänään koululla havaitsin, että otsikkofontti ei ainakaan Kumpulan aikansa eläneellä kojeella näkynyt oikein. En tiedä, oliko kyse koneen iästä, merkistä vai käyttämästäni selaimesta, joten olisi kiva kuulla, miltä otsikko näyttää teillä muilla. Tältä sen siis pitäisi näyttää:Jos muutkaan koneet ja selaimet kuin vain yliopiston muinaisjäänne eivät tunnista fonttia, niin täytyy varmaankin vaihtaa otsikko tekstin sijaan kuvaksi.

Huh, jospa tämä nyt olisi viimeinen ei-koiramainen postaus ja pääsisi itse asiaan. Onneksi sentään kuvista toivottavasti tunnistaa, että tämä ei ole ainakaan ihan kokonaan Näin saat itsesi solmuun tekniikan kanssa -tutoriaaliblogi
  • rss
  • Del.icio.us
  • Digg
  • Twitter
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Share this on Technorati
  • Post this to Myspace
  • Share this on Blinklist
  • Submit this to DesignFloat

18 kommenttia:

Sarita kirjoitti...

Mulla näkyi bloggerin omassa syötteenlukijatsydeemissä/lukuluettelossa äskeiset testausmerkinnät täältä :)

Blogin otsikko & muu ulkoasu näyttää samalta kuin tossa kuvakaappauksessakin.. Testasin firefoxilla ja chromella, molemmilla näyttää hyvältä.

Täällä siis ainakin yksi, jolle tämä blogi toimii, 10/10! :D

Milena kirjoitti...

Mulla blogi näkyy ihan oikeanlaisena niin iPadillä kuin pöytäkoneellakin ja kivalta näyttää! :) Ja blogin seuraaminenkin toimii, on toiminut ihan ensimmäisestä postauksesta lähtien. Tänäänkin tulivat ne kaksi testi postausta näkyviin, että mulla ei ainakaan ole mitään hätää tämän asian kanssa. :)

Satu kirjoitti...

Sirkku, muista äitisi opetus: kaikki on yksinkertaista, kun on itse yksinkertainen.

Heidi kirjoitti...

Miulla siun blogin seuraaminen on toiminut omassa lukuluettelossa moitteettomasti alusta lähtien, mutta omassa blogissani olevaan blogilistaan siun blogi ei päivittynyt kuin vasta tuolla antamallasi osoitteella. Muutoin se herjasi puutteellisesta syötteestä. Ulkonäkö on ollut täydellinen koko ajan :)

Sarianne kirjoitti...

Mun piti lisätä sun blogi käsin oman paneelin kautta. Kun liittyi tuon oikealla olevan lukijaraadin kautta, niin se laittoi blogin osoitteeksi suppilo.blogspot.COM vaikka sun blogin pääte näyttäisi olevan .fi

Täällä siis toimii syöte näin.

Riitta kirjoitti...

Pöh, miun/työpaikan kone ei tunnista tuota fonttia. Ja toiseksi olen lisännyt itseni blogisi lukijaksi sekä lisännyt blogisi oman blogini lukuluetteloon, mutta päivityksesi ei tule luetteloon, vaikka osoite on oikea.

Katja kirjoitti...

Jos oot määrittänyt fontin ulkoasun kautta niin ei välttämättä näy vanhemmilla koneilla. Mulla näkyy, koska macbook myös, mutta esim vanhemmat windowssit ei tunnista uudempia macin fontteja. Suosittelen tekemään kuvankäsittelyohjelmalla otsikon ja lisäämään sitten bloggeriin sen niin toimii ainakin varmasti kaikissa koneissa :)

Jannika kirjoitti...

Mulla on käytössä GOogle Chrome ja ulkoasu otsikkoineen näyttää ihan samalta kuin kuvakaappauksessa :)

Sirkku kirjoitti...

Pitänee kikkailla otsikko jossakin vaiheessa kuvaksi, jotta se näkyy kaikilla koneilla oikein. Syötteessä on siis ilmeisesti vieläkin jotakin häikkää… Äh.

Sarianne, sun kommentin luettuani tutkiskelin noita blogeissa olevia blogilistoja ja olin havaitsevani, että ne, joissa on linkitetty blogspot.com niin ne toimivat mutta .fi-päätteellä ei pelitä. Eli niiden suhteen menisi just toisinpäin… Aargh! :D Periaatteessahan blogspotissa ei tolla päätteellä pitäisi olla väliä tai ainakin löytyy molemmilla osoitteilla, mutta ilmeisesti sitten syötteeseen saattaa vaikuttaa.

Peukut kaikille, joilla kaikki toimii oikein ja näkyy hyvin! Kiitos, kun kommentoitte. Lisäkokemukset etenkin tuosta syötteestä ovat vielä tosi tarpeen, niin tietäisin, miten paljon sen kanssa kannattaa vaivata päätä vai onko kyse vain yksittäisistä toimimattomuuksista :)

Sara kirjoitti...

Täälläkin näkyy otsikko hienosti :) Syöte ei toimi, pitää lisätä erikseen vielä tuolla toisella osoitteella.

Riitta kirjoitti...

Nyt näkyy otsikko oikein ja kun lisäsin blogisi käsin, niin sain näkyviin blogiluetteloon :)

Anne kirjoitti...

Syöte toimii ilman ylimääräistä venkslaamista ja hyvältä näyttää!

Sirkku kirjoitti...

Kiitos kommenteista! :)

sanna kirjoitti...

Käytössä firefox ja otsikko näkyy Times New Romanina (jos nyt oikein havaitsin, mutta oikeanlainen se ei ole).

sanna kirjoitti...

Paitsi heti kun menin kerran .fi päätteen sijaan .com päätteellä. Nyt se toimii moitteetta.

Elina kirjoitti...

Saako udella mikä tämä kuvankatselu systeemi on? Paremman näköinen kuin bloggerin oma.

Hieno ulkoasu ja teitä vakoillaan jatkossakin :)

Sirkku kirjoitti...

Hyvä tietää, sanna!

Kiitos, Elina! Kuvasysteemistä on lisää juttua tämän postauksen kommenteissa: http://suppilo.blogspot.fi/2013/03/ihan-suppilona.html#comment-form Jos testaat ja tarvitset apua, niin kysy vain, autan mielelläni :)

Elina kirjoitti...

Pitääpä kokeilla osaanko tuota laittaa ja käyttää :)Oon ihan amatööri kaikkien koodirimpsujen kanssa :D

Lähetä kommentti